Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
avatar for Torgeir Waterhouse

Torgeir Waterhouse

IKT-Norge
Torgeir jobber med spørsmål og saker relatert til internett og internettbaserte tjenester.
Han representerer den norske IT-bransjen og tar del i den norske IT-politiske debatten. Han er også en ettertraktet foredragsholder og forfatter. Torgeir har jobbet med Forbrukerrådet, og nå med industrien rundt IT-problemer.

Torgeir dekker temaer som internettilgang, Infrastruktur, Frekvenser, overvåkings- og Law Enforcement, Opphavsrett, Personvern, Digitalisering, konsum, spill og gamification, Tingenes internett, Smart Cities, Smarthus, Internet Governance, Digital kompetanse og mer.

I tillegg til sin rolle som industrirepresentant har han også vært med i offentlige komiteer rundt temaer som digital verdiskaping, Copyright, Lawful Interception, Online Gambling, etc. Han tar ofte styreverv for organisasjoner og bedrifter i Internettsfæren; som f.eks.Norsk IPv6 Forum, Det Norske registeret for domenenavn, Tryggere Internet-prosjektet, Høgskolen i Østfold, avdeling for informatikk, Store Norske leksikon, Norsk Digital Forum og mer.

Torgeir er også en av grunnleggerne av den svært vellykkede norske bevegelsen Lær Kidsa Koding som har mål om å undervise barn i Norge i koding, både i skolen og i private kodeklubber.

My Speakers Sessions

Wednesday, February 10
 

14:55