Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Back To Schedule
Wednesday, February 10 • 13:45 - 14:15
Disruptiveness i etablerte virksomheter gir grobunn for norsk vekst – fra Capex til Opex

I foredraget introduserer vi hvordan norske virksomheter tar i bruk den delte økonomien i kombinasjon med de effektive distribusjonsmuligheter som teknologien gir oss i 2016.

Vi tar dere med på en reise i hvordan vi etablerte en helt ny virksomhet, og kortslutning av den tradisjonelle verdikjeden i konsulentbransjen internt i en stor svensk global IT bedrift.

Fra ide til lansering av en ny forretningsmodell for utvikling av mobilapper, til bedrifter tar form her i Norge. Hvordan skape global effekt?

Det som startet med en prat om kostbare konsulentkostnader har så langt munnet ut i utvikling av apper for bedriftsmarkedet, distribuert og finansiert etter modell fra Spotify. Stikkord er her delingsøkonomi i kombinasjon med disruptiv verdikjede. 

Sigma Bygger appstore for norsk industri. Konseptet har begynt å bære frukt. Siden oppstart i fjor høst er det laget HMS-apper for industri og oljeservice, lojalitetsapper for detaljhandelen og flere applikasjoner for kommune og privat serviceytende virksomhet. 

Hva vil deltakerne lære?  
Delingsøkonomi i praksis innenfor profesjonelle norske virksomheter. Hvordan realisere innovasjon og konkurransekraft ved å flytte hender til verdiøkning i bedriftene. 


Speakers
avatar for Tomas Pinås

Tomas Pinås

Director Mobile Solutions, Sigma
Tomas er ingeniørutdannet innen telekom fra HiO. Han har etablert og bygd opp Sybase sin mobile satsing I-Anyhwere Solutions i Norden fra 1999-2003. Salgsjef i Ergogroup innenfor mobile løsninger fra 2004-2011. Bygget opp mobilitets satsingen i Path med strategisk samarbeid med... Read More →


Wednesday February 10, 2016 13:45 - 14:15
Industri og innovasjon