Loading…
This event has ended. Visit the official site or create your own event on Sched.
Thursday, February 11 • 10:40 - 11:00
Hvordan sikres oljefondet? Global organisasjon, maksimum sikkerhet
Norges oljefond forvaltes i et globalt nettverk av IT systemer og underleverandører. Dette foredraget vil gi innblikk i metodikken som benyttes for å sikre optimal sikkerhet, logisk og fysisk. Ofte er det slik at leverandører, f.eks. skytjenester, ønsker at du skal ha deres tillit uten å fortelle deg hvordan de er sikret. Dette foredraget viser hvordan distribuert og bevisbasert sikkerhet kan realiseres.

Hva vil deltakerne lære? 
Tenk deg at du har mulighet til å måle hvor du er sårbar og hva du bør gjøre for å øke sikkerheten uansett sikkerhetsdisiplin. For første gang vil fondets sikkerhetsarkitektur og metodikk bli presentert. Du vil lære hvordan et sentralt team i Oslo kan påse et balansert sikkerhetsnivå for en global organisasjon.

Speakers
avatar for Tor Gaute Indstøy

Tor Gaute Indstøy

Sikkerhetsanalytiker, Norges Bank
Tor Gaute har en bakgrunn som romfartsteknikker. Han startet i Norges Bank i 2008 med ansvar for å bygge opp rammeverk for fondets IT Sikkerhetsløsninger og oppfølgning av leverandører. Tor Gaute har bygget opp et spesialisert rammeverk, styrende dokumenter og metodikk for... Read More →


Thursday February 11, 2016 10:40 - 11:00
Informasjonssikkerhet Rom 2